Tuesday, September 15, 2009

kereta atau motor

which 1 yang kamu semua prefer motor atau kereta?
bagi aku mungkin kereta kerna senang dan ianya selamat bukan?
bukan aku nak riak ataupun berlagak ataupun bongkak ataupun bengkok ataupun bengkak bengkok ke apa tapi yang selalu kemalangan kat jalan raya mesti motor.
bulan lepas, ada budak masterskill kemalangan dekat simpang masuk ke kolej.
meh tengok gambar dan video itu ya??

sila klik digambar ini, jika anda masih rabun atau juling.

video

aku nak muntah tengok tulang boy tu, dah macam tulang ayam kan?
sumpah! lepas ni, aku tak makan ayam dah, huhu.
menurut saksi (cewah cam wartawan lak),
boy tu student ikbn dan gurz tu cost mlt, dieorg pasangan kaple
(ouhhh so shu-wit like mango).
bagi aku

memang salah dieorg cuz bwak motor laju, kecian boy tu amputation.
agaknya awek dia nak lagi tak kat pakwe die tu?
humhhh ape-ape-pon-pikirkan-dan-slamat-beramal..
haha


p/s; lesen motor aku hanye buat pameran di bilik air sahaje,
sumpah aku tipu je..

5 comments:

  1. kalo motor nk slamat bek naik yg berkuasa tinggi..
    mmg selamat..
    inslyallah..
    gaya pon gaya..
    hidup bikers!!~~

    ReplyDelete
  2. dextrike; ngeri ak tgok dayah;(

    afiq; mang la bt ne aty2 gakz.moto mang bhaye dri keta

    ReplyDelete
  3. bkn xnk tgk sbb takot
    tp da fobia la
    sbb rmai sgt suke 4ward spesis pic camni dkt mail!!!hush

    ReplyDelete
  4. gilak r..
    ko kenai ke dak tu??
    waaa...tkut nya....
    nseb bek i pemandu berhemah..
    haha

    ReplyDelete