Monday, May 10, 2010

iron man 2

iron man first dah pernah tengok, sangat best. yang kedua sangat sangat best, sangat kacak dan sangat kuat. ahaha, siapa yang belom tengok pergi tengok. iron man yang second tengok dengan dayah, nana, abg din dan abg wiwie di cineleisure. kiteorang tengok midnight,






best bukan? siapa yang belum tengok, pergi lah tengok.

p/s; boleh tak saya nak jadi macam Scarlett Johansson yang pandai kick orang siap pusing2?

1 comment:

  1. boleh cha, tp kena pkai kasut tggi.. hahahah :P

    ReplyDelete