Friday, May 14, 2010

twittt twiiitt saya dapat present ;)

hati tengah berbunga ala-ala taman bunga yang telah dihinggap oleh kumbang yang kacak, kah3. pagi tadi tak pergi pre-OSPE, malas nak pergi sebab pukul 8 pagi. sampei je audi, si elyn kasi present dari my feveret n gojes lect, miss hafizah. now die lect di uia. dia dulu pernah ajar masa sem 3, uihh time mengajar muka sangat garang. semua student sangat takot tapi lame2 saya tak takot dengan dia sebab muke die kalau garang macam salman khan, ehehe. setiap minggu o bulan akan de baju kaler biru sebab itu feveret kaler miss dan die suka jalan pehtu usha student kalau maen2 dalam kelas, termasuk lah saya.

masa breifing hati tak tentu arah n xsaba nak tahu posting kat mana dan juga apa la present yang miss kasi. present sangat comel, nak bukak sayang sebab balut begitu berhemah gitu u.


hadiah dalam tuh, tadi baru bukak. suka sangat, aduhhh tak terkata-kata betapa canteknye shawl ini. boleh nanti travel bawak shawl nie, shawl nie akan diberi nama meimei sempena bulan mei;).


budak gumuk yang sangat gumuk, kui3.

4 comments:

  1. okay, nanti saya kasi kamu pengu peha kecil k?;)

    ReplyDelete
  2. waoo sonoknye dpt hadiah! happy belated birthday too! ceria2 selalu

    ReplyDelete