Tuesday, June 1, 2010

dunt touch me, dunt!

sebenarnya tajuk, takda kena mengena dengan entry kali ini. disebabkan terlalu geram dengan entry dibawah, 2 i letak tajuk 2. demam n flu maseh belom kebah lagi, hidung asyek berair je. haihhh sangat susah bila nak bernafas;(.

tadi nurse hopsital jerteh ada datang, buat check makcik dekat Rumah Warga Tua. ingat kan nurse je la yang datang, rupenya anak udangs pon ada. walaweyhh nie masa nya nak cuci mata, ahahah.

taklimat pasal cancer pangkal rahim, bagi mak-mak kita,
dieorang takot cancer nie dan malu bila nak jumpa doktor.



muda-muda dah ada anak, pandei eyhh ko mira, pandei buat anak.
ahahah




lepas kena taklimat, kiteorang kena isi form. ala2 kena buat assesment makcik-makcik, ntah pape je suruh kami buat. kami bukan nurse, suruh la budak pratikal kamu yang buat. terpaksa buat dengan hati tak rela,







banyak soalan kena jawab, nie i buli makcik lukis gambar bulat. eyhh tak tak tak, ini bukan buli tapi memang kena lukis pon, ha ha ha.

ini gambar anak udang yang sempat i snap, ntah pape jer. berlagak kacak,
geli jerk aku tengok sekor-sekor.
bajet ja lebey, eyuccksssss,
tapi dieowang memang kacak bukan?
ehehe.



4 comments:

  1. hahahahahahahahaha....
    please dont touch me ok!!!!

    ReplyDelete
  2. nye, i tak touch u. i touch n go je

    ReplyDelete