Wednesday, June 16, 2010

euuuuwwwww durian!

eyh nak tanya sekarang musim durian ke? i tahu makan je, tak tahu musim die bile. pratikal dekat kampung memang pengalaman yang sangat best, walaupun kadang-kadang terasa bosan yang teramat.

minggu nie, dah berapa biji durian dah i bantai. semuanya sedap-sedap belaka, siapa yang tak nak makan durian free plus sedap dan lemak berkrim pula tu, tambah-tambah lagi ada orang tolong kupaskan bukan?


hari pertama

hari kedua

balik rumah dengan kekeyangan yang teramat sampai ke malam.
tidakkah anda jeles?
bila pelbagai jenis buah-buahan ada dihadapan kamu semua?
ehehe

5 comments:

  1. fuh....nasib baik xmakan durian....

    ReplyDelete
  2. eiii ntah pape melepaskan nikmat yg ada depan mata. esya kalu 10 biji mang xckup:P

    ReplyDelete
  3. bkn melepas nikmat tp xnak berebut dgn org2 mcm kat atas 2...

    ReplyDelete