Wednesday, July 21, 2010

terima je lah hakikat:(

aku pun kena terima hakikat bile dipanggil dengan nama sedemikian, sedihnye tapi tu lah aku kena terima kenyataan. sape suh terbiasa sangat dengan nama 2, tengok sekarang sape yang susah?

okay dipendekkan cerita, pelbagai nama yang ada kat diri i nie:

pamily blah mak,dulu dieowg slalu panggil mek cah bt now depa panggil echa. haah, tu je la nama pemes yang da lekat kat aku, tapi aku suka bahasakan diri dengan mak n yang laen 'acha' je. hehe comel kan?

pamily blah arwah abah pula, sume panggil mek syah. ala! tahu la i nie lahir kat nganu tapi tak nyah la nak ber-mek mek plak. serius, paling xsuka dengan panggilan mek:(

bff: yupp, mereka yang gila dan merenk pon sama suka panggil 'echa'.

kawan-kawan (kat fb ke, blog ke, fs ke, kawan base dan ex dan tak juga bkal pakwe), mereka selalunya panggil esya, takpun woola. haha, yang nie aku suka!

p/s: tadi kakwa forward msg dari abg nin kat i
'pastu mlm tue ko suh MEK CAH mkn siap2 sbab on the way nnti, aku xder singgah mkn pon'
hahahahaha,gelak dalam sedey tapi i kena redha bila dipanggil sedemikian:(

2 comments:

  1. tak silap mek tu panggilan loghat orang kelantan
    -na'dz

    ReplyDelete
  2. haah mang pon, tempias. hehe

    ReplyDelete