Sunday, August 15, 2010

rara n khalis

semalam penat sopping, jumpa saripah rara ngok ngek tu. yang best sangat bila rara bawak anak si teha, nyela tak pernah lagi jumpa hero-hero si teha nie cuz b4 dis teha duk kat riyadh. sekarang dia da pindah kat kl da.

i engatkan si khalis nie tak takut ngan orang, bila nak pegang je. terus dia melalak, kroohhh krohhh dah la putih macam jepun, pastu bila melalak dah macam pakai tepung gomak pastu tepek dengan blussher hehe.

video ini ada WORD-WORD yang harus anda sumbatkan kapas didalam telinga, haha.

video


haha, i mang suka buat budak nanges but bila dah nanges tak tahu nak buat apa. naseb baek ada botol susu khalis.
'weyy ira, gaya ang macam gaya artis NO KOMEN je. haha!'

No comments:

Post a Comment