Tuesday, October 12, 2010

menari-nari ayam

mungkin mase sem 7 nari-nari chicken dengan kawan2 dan therapist yg sporting habes. hari tuh kena handle patient plak. haha mang kesabaran la nak handle, da la tak reti dan xpaham bahasa melayu. pagi2, group senior kena wat xcersice n junior just tolong patient.

video nie agak klam kabut cket. jumaat nie senam aerobic, so koperm la badan akan jadi slim bukan?
hahahahaha


klik kat chicken dance kalu nk tgok vdeo yg sem lpas,
chicken dance

video


video

perasan tak i de tarek 1 patient, i kena tarek die b4 die cepuk-cepuk my lappy n speaker. even ade org jage kat my lappy, si boboy nie active. so kena berjage dari awal.

dan ada 1 laki baju merah yang suka lompat2, die tuh suke usha pompuan pastu pandang atas bawah pastu TENGAH! ho0o0o0 seram kot. pastu suke suke limpa die je pgil i 'kakak', sejak bila la plak kan jadi kakak dia n sejak bila la pulak i nie tua dari die.

p/s: terdengar macam kakliza ckp ' tengok echa wat comel ja' hagagagaga, kombang sudah idunk! eh eh tipu la video nie, dlm vdeo bukan maen g nmpak tummy dummy xda lomak plus peha nampak kecik. ntah pape, saya membangkang yang arif!
krohh kroohh

2 comments: