Tuesday, October 5, 2010

perbualan

ini perbualan between i dengan pakcik nie, masa nie time raya lepas.

uncle: syah, kamu da de bf?

pemilik: (dek kerna soklan yg sensitip, tersedak air yg ak minum) humhhh nape eh?

uncle: pakcik nie nak kenenkan2 kamu dengan kwan pakcik nie kat opis. kamu umur bape?

pemilik: 23. (still ternganga mulut dek kerna terkejut)

uncle: ouhhh die 24, dekat kg die tok bilal.

pemilik: ouhhhhhh okayyyy, kalu nak kawan okay je bt kalau nak lebey dari tu, acha blum sedia lagi.

lepas tuh cepat2 ak buat2 mcm mak pggil cuz nak lari dri pakcik nie. siyes! ak terkejut,tergamam dan blum sedia lagi nak kaple o pk kawen2 nie, honest la ak mang jeles kwn de bf, tunang n kawen. nyway ak rase single is better than kaple kan?

2 comments:

  1. betol!!
    heeee...
    tp, skandal boleh kot?

    ReplyDelete
  2. scandal? akak xreti la nk scandal dik:)

    ReplyDelete