Tuesday, January 25, 2011

alahai cinta (part 2)...

last episode hahah macam filem cintaku kena tinggal ditepi jalan raya je kan? kan aku dah janji kan nak cerita bff aku yang single lagi lama dari aku. dua orang je bff aku yang single, yang sowang lagi dah ada da. cik abang dia duk ober da sea lagi, tak tahu bila nak balek mesia. hihi



AMARAN



aku bukan promote kawan, aku cakap menda yang betol. tak kuasa mak, nak promote kawan sendiri, nyah



1st bff aku, takpon kekaseh hati yang dah lama tak kena kiss pipi, liza. sekarang stdy deg kat msu. tak silap aku dah 5 tahun die single, ha hebat kan? last die kaple dengan abang made in terengganu hihi. dia orang taiping yang best:). skunk single, maken cantek dan maken comel. dia macam aku jugak, baek single dari meroyan kuikuikui.













2nd lak saripah rara, xpon iera. kowang mesti kenal kan perempuan hot yang pakai baju biru tua. 2 ieda, kakak iera yang 1st. ala yang kuat menaip kat blog macam aku. nie korang bleh klik sini mak amanda yang hotties. opppssss bukan nak promote ang, ieda;p hahaha.

nie bff aku jugak (yg pakai anting-anting), rumah kami dekat je. dia orang kaya, duduk atas bukit dan ada strawberi sebab kawasan rumah dia, taman strawberi. rumah aku biasa je, rapat-rapat dan setia je (rapat setia baru). iera nie dah single 2 tahun setengah, ouhhh jalan percintaan dia lagi hebat. siap macam ada bunga api macam depa pasang time new year tuh. hahaha!













dan aku, perghhhh acara bau ketiak sape yang paling masam macam cuka. tengah tunggu februari, pastu baru cukup setahun (nak celebrate kahkah). tak sabar, tak sabar, tak sabar nak jadi janda berhias. harap-harap dapat kekal ke-MANTAIN-an ini selama beberapa tahun lak.


bagi aku la kan: menyesal kaple sebab masa kaple kau kena spent time, spent duek, saving plak duek cuz nak kuo ngan bf. kalau bf jenis baek hati nak bunje kau takpe, nie kalau jenis menghabiskan macamana? bila kaple nak pegang tangan kan? cubit-cubitan pingang, ouchh ouchhh so sweet like manggo and tanggo. so sekarang aku nak nikah je terus, nak yang alim, nak yang waraq, kalau boleh nak yang tahfiz sebab aku tahu dia boleh mengubah aku yang lebih baek. opsssss terlepas sudah ba;p hihi tapi memang betol. xkan korang nak laki yang kurang agamanya? macamana nak jadi khalifah? fikir-fikirkan dan selamat beramal:)

2 comments:

  1. tuhh je pict angpe yg hot, tak tao da nk rembat mane 1;p

    ReplyDelete