Tuesday, January 11, 2011

emosi betol tengok season of the witch

korang dah tengok movie season of the witch? kalau korang tengok, tentu korang emosi macam aku. ish emosi emosi, sampai orang yang kiri dan kanan toleh tengok aku sebab aku cakap
'ish ish emosi emosi'
haha!


kesian korang, aku ajak bebetol xmo join. kan aku udah belanja adek aku yang keding macam ikan kering.

aku belanja tiket dan adek aku si ikan kering, belanja popcorn n mineral. adil lagi petak kan?
kawan sekerja tgv ipoh:)

okay toreh pen guna kaler hitam, toreh tajam yang tak tahan

rock macam batu tapi asal xda batu? rasa macam m.daud kilau je. dan jari keliking macam nak korek hidung. humhh failed!

snap, pastu terus hantar gambar nie ke bf. menyampah!

sana arah keluar, jom keluar.

p/s: sedeh bila dua-dua hero mati, humhhh emosi lagi!

6 comments:

  1. Nice blog..follwed..tyme tgk muvie ni..rse nk bakar panggung

    ReplyDelete
  2. Nice blog..follwed..tyme tgk muvie ni..rse nk bakar panggung

    ReplyDelete
  3. hahah, kenapa sampai nak bkar pggung?

    ReplyDelete
  4. haah, nanges bila esya tgok:(

    ReplyDelete