Sunday, January 30, 2011

jumaat yang sedap!


petang jumaat yang sedap bertolak ke kuala lumpur, lepas tuh singgah unisel amek adek kering macam ikan masin. then aku membodek omak pergi sogo, pas solat. pergi cuci mata dengan sabun hahaha.




dalam pukul 1 pagi sampai shah alam, besok pagi bangun tolang omak, cuzzie and auntie buat hantaran untuk cuzzie nak tunang. kesian cuzzie aku nie, keluar masuk toilet je keje nye. makan pon tak lalu. nervous katanya, hahahaha naseb baek bukan akad nikah lagi. koperm pengsan;p

tengah-tengah buat kerja, datanglah si comel harezz nyibuk duduk sebelah siap bawak kopok udang ke hape ntah, aku pon tak tao. siap panggil aku mi mi mi (mummy), ouhhhh so sweet okay


video suara serak plus tak mandi plus x gosol gigi. haha

video

yeayyyy hantaran yang simple sudah siap, dalam pukul 2 lebeh macam tuh pergi rumah tettttttt

2 comments:

  1. hantaran sape?u ke?
    anyway sogo mesti sale kan.

    ReplyDelete
  2. yuppp sogo sale gile! tapi better u pergi robinson dear.hantaran? hehe rahsie;p

    ReplyDelete