Friday, February 18, 2011

aku benci betol orang macam nie!

yupp, aku benci orang yang tolong carikan parking kosong, pastu tolong betulkan kita parking kereta lurus atau tak. kalau korang perasan lah kan, kalau pergi kamdar kat pekan ipoh, takpun kat super kinta lama. mesti korang perasan ada sgelintir manusia yang senang cari rezeki macam nie. nak kata xcukup kaki tangan, cukup. lebih dari cukup, siap boleh bezakan duek kaler ape lagi. kalau kita tak bagi duek takut plak dieorang apa-apakan kita. nyela kat situ bukannya ada polis jaga, kawasan kat situ macam menakutkan, seram!

aku sempat rakam sekejap je, huhu. macam wawancara bersama abang kamdar. ekekeke.

video


masa nak balek aku kasi rm1, ish aku pon penganggur. duek tuh je yang ada dalam purse, kesian kan? kalau macam nie lah depa dapat duek, aku pon nak jugak macam nie. xda ke penguatkuasa buat tindakan? takkan nak biar je dieorang nie? kalau biar, maken ramai la yang join kerja macam nie kan? humhhhhh

5 comments:

  1. biasa dah tu. diorang ni kaki botol. memang macamtu. lain kali kasi limaposen je. takyah banyak2

    ReplyDelete
  2. haha terbagi, belek2 dlm purse de rm1. syiling syg mao kasi

    ReplyDelete
  3. kat tempat aku, tiap2 jumaat ade abg tu mintak derma.. dia kaki dah xde sebelah.. tapi rasenye boleh je buat kerja lain. jalan jauh2 boleh pulak..

    ReplyDelete
  4. klu tak kasi kang tengok ah calar kete. h0hho,

    ReplyDelete
  5. paan: betol tuh, even dah xda kaki. pergi mana2 ngo, mesti dieorg akan wat smething ntok mreka yg oku

    rian: keta calar xpa, jgn apa2 kan kite suda

    ReplyDelete