Friday, February 18, 2011

engat lagi tak mamat yang name luthfi?


korang egat lagi tak? ala anak udang yang buat video untuk 'hari ibu' tuh. ha engat tak? engat kan?

aku suka tengok dia, xtao pasai pa. maybe sebab mata dia sepet n kurus n tinggi. hahah gatai sat!

mehhh layan video dia,

yang nie TERBAEK okay, aku suka. gelak sampai terhantuk kepala kat dinding!










warghhh aku suka time nie, rambut panjang!!!!
so suwitttt like manggo n tanggo.
eh eh eh macam ada bau-bau jodoh la ekekke

luthfi, jom kite kaple?
hahahhahaha

7 comments:

  1. at first i assume anwar hadi dgn luthfi ni org same je.upernye bukan.lol

    ReplyDelete
  2. hahaha luthfi lagi best kan? sweet! anwar hadi comel!:)

    ReplyDelete
  3. lawak kan? dia memang sangat talented!

    ReplyDelete
  4. Lawak gila video yang 'Nama pun sampah' :D

    ReplyDelete
  5. laaa kak chaa, org yg laen2 ke . haha

    ReplyDelete