Thursday, February 24, 2011

takut bangun malam, takut hantu!

hai saya hantu, hahahhaa cuba bayangkan kalau tetiba ada hantu nak berkenalan ngan kau, tak ke rasa bangga? ekekek banggang betol aku nie haha, okay aku memang jenis takut nak bangun malam-malam p toilet, tambah-tambah g kalau rumah orang, erkkk serammmmm nok!

semalam aku saja kejut si fatty, nak tengok die peneman setia ke hape kalau tetibe aku takut nak bangun malam. last-last dia tendang nye tangan aku balik, dasar lautan luas betol kucing aku nie!

video



egatkan lepas keluar bilik air, fatty bukak lah mata luas-luas. padahal dia berlakon sambil buat mata gaya-gaya tidor ayam. %^%((%@#@ betol la!


2 comments:

  1. ya allah. comelnya kucing! geram!

    ReplyDelete
  2. comel? tapi pemalas yg amat, gewdik je tao. haha

    ReplyDelete