Friday, May 13, 2011

ini cerita rojak

tak pernah-pernah aku nak buat cerita rojak kan? sebenarnya ak geram sangat, dari pagi tadi nak buat cerita dekat blog langsung tak boleh. memang berasap la tapi dek kerna aku paham situasi blog tengah nak menambah ruang dapur dengan besar, takpa aku REDHA dan PASRAH.
tapi aku geram tahap kepialu dah nie, bila entry aku yang aku update, orang blog buang. erghhhhhhhh emo tak boleh cover dah nie!

itu pasai blog, ini pasal budak lahir 14paun. kalau paun, kg kan? sowi la aku alergic sikit dengan math. laen la dengan abang aku, uihhh spm dapat A1 kot. aku ja yang bengap tahap comel dalam math, kata alergic! budak 14 paun nie lahir dekat negara orang kulit putih, tuh ha jaun nun diseberang lautan.

kau, kalau anak aku macam ini, aku rasa nak baling-baling je dekat dinding. bukan aku kejam macam hati komunis, ishhh idok la teman kesio. atenya montel bebenor, awok nengok pon awok geram. nok je keme sonteh, bior berbirat-birat ahahha. kalu nak nengok video nye, nah lerh klik kat
sini

udoh abeh pasai budak 14 paun, nie cerita satu lagi yang buat aku takut nak keluar. dah la isnin nie awok start jadi orang AMERIKA. gila bangga kot jadi orang AMERIKA ahahahah (lawok je). naseb omak kasi eden perlepasan bawok keta, kalu tak haram la nak kasi anok daro dia keta, tambah-tambah lagi nak pergi AMERIKA kan.
hahahahaha (gelak dalam parit sorang-sorang)

mamat yang dikehendaki,

macam-macam tempat aku dengor orang kena asid, dekat desa pandan la, dekat wangsa maju la, dekat persiaran titiwangsa. ishhhh memang rasa panahan petir ke jantung bila dengan berita macam nie, apa la kehey nye nak nyimbah-nyimbah asid? gila ke apa? tak tahu ke betapa seksa orang yang menanggung semua tuh? acer nanti polis simbah ke muka o tempat "tutttt" apa ang rasa?


doa sebelum keluar rumah, hafal bacaan ini dan ingat baca ayat kursi sekali, inilah doa ianya kalis segala kalis. ALLAH akan melindung hambanya yang berdoa kepadanya,






LIKE la kalau korang hot;)

1 comment:

  1. aPA nak risau nyer.. ko kan kat AMERICA ecah oiiii :P

    ReplyDelete