Sunday, May 8, 2011

penukaran pembiayaan PTPTN ke ujrah

teringat balik masa belajar dulu, budak-budak nie panggil PTPTN, PTPTIPU. ehehehe aku pon tak tahu celah loker mana dieorang dapat ayat nie.
baru-baru ptptn kasi aku surat cinta, gila la nebes kejap bila dapat.
ptptn suruh tukar ke plan ujrah
tarikh tamat hujung bulan nie (31 mei)
macamana nak buat?


korang pergi klik kat link ini PTPTN


lepas itu klik pada KEMASKINI MAKLUMAT UJRAH


dan anda dikehendaki mengisi nombor. kad pengenalan dan juga email.


selepas itu, korang pergi bukak email korang. tengok ada tak pihak ptptn hantor pengesahan. pehtu korang pergi balek dekat ujrah tuh. bila dah klik ujrah balek semula, korang dah boleh daftar macam biasa. takda la susah sangat nak mengisi nye, SENANG macam MR.POTATO je




LIKE la kalau korang hot;)

2 comments:

  1. rasa malas la nk isi balik borang balik...huhuu

    ReplyDelete
  2. senang je dear mau isi brang tuh

    ReplyDelete