Friday, June 17, 2011

kantoi guna shampoo kan? haaaa padan muke

aku nak cerita seorang hamba ALLAH nie. macam nie cerita dia, hamba ALLAH nie aku namakan fiona. okay macam nie jalan ceritanya.


suatu hari fiona nak siap-siap keluar dan sebelum keluar dia pergi toilet dan mandi. sebelum mandi, fiona pelik, teramat pelik la bila ubat gigi dia tinggal sedikit. padahal fiona seorang je yang pakai, lalu dia ternampak ada satu berus gigi dan memikir "ouhhh maybe ada orang pakai ubat gigi aku" sebab memandang ada berus gigi housemate.


dan baru ini, sebelum keluar dari bilik air (selesai mandi), korang tahu tak sabun badan yang boleh picit tuh? haaa kepala yang nak dipicitkan, dihalakan mengadap dinding sebab dia nak tengok ada tak sesiapa yang guna sabun dia. so malam tuh, masa nak mandi, terbukti lah ada orang guna.


besoknya, kiranya hari nie la kan. si fiona nie terlampau geram sangat, dia menukar kan shampoo rambut kedalam botol picit tuh dan sabun badan dia transfer kedalam botol shampoo rambut. selasai aje, dia menghalakan kepala picit tuh ke dinding.
dan alangkah gembira nya bila kancil masuk dalam perangkap

hahahahahaha dalam beberepa hari, pasti orang yang guna sabun fiona tuh akan tumbuh RAMBUT YANG SANGAT PANJANG haahahahahahahahahahahahahahah!!!!



euwwwwwwwww






ehhh kejapppp sila pandang bawah.
















































scrol ke bawah pelishhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh













































































dan yang pasti, FIONA itu adalah AKU. hahahahahahahahah
padan muke anggggggg!!! guna lagi barang aku tanpa pengetahuan aku.
babab kangg;p




LIKE la kalau korang hot;)

7 comments:

  1. haha..letak pewarna skali dlm tu lain kali :P

    ReplyDelete
  2. hahaha tuhhh la pasti hot abeh bukan kahkah

    ReplyDelete
  3. eh, betol ke bole panjang pakai shampoo? haha

    ReplyDelete
  4. sue: bolehhhhhhhhhhh, panjang sedepaaaaaaaaaaaa


    fadil: depa g kejam bila gune brg akuuuuuuuu huahuhauah

    ReplyDelete
  5. kahkahkah. kelakar ! selalu je terjadi kes macam ni kan kalau dok ngan housemate. pastu memasing buat bodoh macam tak jadi apa-apa. bila tanya memasing tak ngaku pastu marah kita balik sebab tuduh dia yang bukan-bukan.

    Traffik Meningkat Gara-gara Earning Nuffnang?

    ReplyDelete