Friday, March 12, 2010

kesabaran itu penting bukan?haha

ouh kesabaran amat penting dalam sesuatu perkara, ewah ewah macam nak bagi ceramah je. semalam selesai je kerja di yayasan. dengan baik hati aku pelawa sahabat sahabat aku yang mantap dan mantop pulang sekali dengan aku
(padahal nak bodek yogi sebab nak gambar dan video menari nari tak hengat donia)

dah sampai rumah sewa, kena tunggu si monkey syndrome cari cable dia. erghh lama pula tue aku dok tunggu. rasanya kalau buat pavi pon da siap tao.

muka bosan aku, yang rambut kerinting tu si yogi aka monkey syndrome. okay, meh aku nak cerita. video ini tiada unsur unsur lucah atau ajaran sesat apatah lagi menyesatkan anda dalam hutan tropika. dan juga tiada sangkut paut yang masih hidup atau koma atau mati.


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

kalau tengok gambar ini, sudah tentu video ini mencuit hati kami kan?
so harap bersabarnya nyah.
bubbye

1 comment:

  1. dua sahabat yg sedang ketawa.. hehe

    salam singgah..
    :)

    ReplyDelete