Sunday, April 18, 2010

reflexology (part 2)

nak upload video nie agak bape ari la cuz nak tgu die upload, so alang2 menyeluk ikan pekasam, bia sampei ke mulut, ahahaa. xla alang2 upload, alang2 tuhh kemas umah. arituhh kan i da janji nak kasi tnjuk sama y'll psal gambar bergerak pasal reflexology, massage-nye sgt la senang. pastu bile da dpt urut je kat tapak kaki tuhh, perghhhh sedap dohh. boleh lentok, gua cakap lu, ehehe.

egat tao, jangan guna minyak masak ke minyak senyoyot ke hape ke. gune lotion kay? nivea palink elok, smooth gituuu haaaa.

video

hamekkkk ko english die, ahaha. belit2 lidah kalu aku nak cakap ngupe ini. sori cuz video nie xbape jelas bt korang still nampak kan?.

ajar budak mahsa reflexology dekat client, si jason aka siti sarah, sebelah saya si akma dan nadia.


dan juga student masterskill yang tekun buat massage


kalau y'll ada prob psal tulang kaki ke apa2 la psal kaki nah ni bisnes card podiatrist doct tuhh atau y'll pergi ke link ini, klik disini


klik dan usha web doktor tuh, tetiba kuo gambar sunny boy yg kuat nanges. ahaha gile comel pict die.

No comments:

Post a Comment