Monday, April 19, 2010

kantoi ngan adek

adek yang lepas spm nie kerja di7e sekarang, so sementara saya pratikal diepoh. saya lah bibik, kena ambil dan hantar. dah 2 minggu die asyik kena o.t je, geram jugak la sebab budak baru 7e tuh suka buat perangai. baru kerja, dah memandai nak mc. okay lah, fine kalau ko nak mc sehari, nie masalahnye 3 hari kot. kesian kat adek kering saya, 2 minggu takde cuti.

nape aku nampak kecik dan gemuk? pelik (*!*)/. okay, xpuas lagi nak lepas marah dekat budak baru tuh tapi kena simpan. with pekerja 7e, ahaha masa pas spm dulu. pernah kerja kat 7e nie, so saya tahu semua kerja2 dan praturan 7e dan ianya maseh bugar diingatan.masa nak kat raye, boleh plak kan asyraf sinclair dtg beli eskrem, malam2 bute plak tuh. tyme tuh maybe die duk gayut ngan bunga. bayangkan, tetiba aku jadi sopan suntun sebab die terlalu kacak. rasanye kalau tengok dalam gol n gincu biasa je. bile kat luar, aduhhh rasa macam dalam syurga je.
ahahaha

pulang ke pangkal asal, tadi hajar kasi msg. suruh amek die kat 7e,

hajar; cha, katner? amek aku

aku; jap la tengah hujan nie (padahal kusyuk tengok adamaya)

berapa minit pastu, aku kasi msg.

aku; jap g dtg amek, saket perot nieyhh!

hajar; dan dan, pdahal adamaya.

aku; ha tau xpe (kantoi da xley tipu da pasnie T-T)



oouhhh sein sangat kacak, ouhhhh jatuh chenta da nie. haihhhh balek kl, da xbley tngok tv da;(
okay gudnite sume,
saya mau off ym, blog dan fb
muacchhhhh

2 comments:

  1. ye ye je off, pas 5minit on balik kan? hahahahah

    ReplyDelete
  2. ahaha, yes!!
    cam xpaham je u nie;P

    ReplyDelete