Wednesday, May 12, 2010

belajar bukan main2

besok briefing posting, tak tahu dapat area mana. hope dapat area kl sebab tak larat nak kemas beg, angkut semua beg, pastu sumbat dalam perut buncit bus college. penat kot nak travel sana sini.

entry kali ini,nak witao yang saya memang jahat dan malas dalam study. tak tahu kenapa, tolong la saya. agak-agak la ubat apa yang sesuai untuk saya? kasihani lah daku. sampai lect kesayangan pon kena buli, ahahaha.

ada beberapa keping gambar yang sempat di-snapkan,


jalan cerita amat mudah, si mangsa fairuz telah kehilangan kasut barunya ketika tengah khusyuk dengar presentation case study. lalu saya sebagai watak utama ambil kasut terlarang (diharamkan oleh kolej sebab suka hati je pakai kasut macam tu) ambil kasut sebelah dan campak ditempat lain. lepas tu zul menjadi mangsa sebab si fairuz cakap zul yang ambil kasut beliau.
haihh sangat kesian bukan?



dan satu lagi,


kejadian ditempat pratikal lepas, mangsa budak junior. hahaha,
maapkan akak senior mu ini ya dik;).
peace bebeh

3 comments: