Tuesday, June 22, 2010

circulation of the heart

pagi nie flu datang lagi, hidung merah dah macam badut kat sarkas. pre-ospe cardio sangat best sebab i xkena pape, c.i tak tanye quest langsung dekat i. hoho lega yunk!

dieowg nie c.i yang sporting habes dan tak kedekut ilmu langsung.

haha, alhamdulillah. mira, ayus n sam je yg kena xplen psl heart.uihhhhh naseb i ngan lala amat menyebelahi kami berdue:)

lala n i, kami goyang kaki ja time nie. n tengok gelagat sam duk present. ahaha, i mang tak tao pasal heart, yang i tao my heart ja:P


video


inilah tulisan doktor, bila tulis atas riba. ahahah cantek kan? plssssss katakan CANTEK ntok gambar ini. wakakaka
circulation itu macam kitaran darah dalam badan kita, ha kire camtu la.
xpaham lagi?
p search kat tenet eh:)


turn junior present
(masterskill kb, uihhh loghat bi dia memang best)




bubbye, mau out p pekena cendol madu wif due orang gilak (ayus n lala).
ahahaha

2 comments:

  1. yg nieh mcm belajar masa f3 jeh , suka tajuk nieh gler2 sbb ada vena cava , blablabla , nnty nak rujuk blek :)

    ReplyDelete
  2. haah, sume ada. saket pale je bila mau baca dan pahamkan,ehehe. artery, right vntricle n bla2.ehehe

    ReplyDelete