Wednesday, September 15, 2010

langkah yang maseh panjang


perjalanan yang maseh panjang, start isnin nie ada workshop (2minggu). lepas 2minggu, masuk sem 9 (final year n last posting). perasaan membuak-buak mahu abeh study, lepas tu keja tapi maseh belum apply mana2 tempat kerja. spa pon belum isi lagi, apa entah yang laen.

kejap lagi balek kl, tadi sempat maen masak2 ngan adek-adek kat dapur. riuh rendah dah macam askar pergi perang. si adek laki yg gumuk tumbuk bawang macam tak hancur je, harap lemak tepu je lebey, hehe.

mungkin lepas nie tak on9 da sebab tinggal lappy kat rumah, insyallah minggu depan balek ipoh. saje gewdik nak attend kenduri anak kawan mak.

okay lah bubbye, mak dah bising-bising suruh pi mandi, beg pon belum kemas lagi.


muachhhhhh,

woolaesya

4 comments:

  1. bape sem blaja woola? dah sem 9? engineering pun 8 sem..

    ReplyDelete
  2. esya de sem 9 je yunk, physiotherapi. xsaba! hehe

    ReplyDelete