Saturday, January 22, 2011

duit? sudah pokai.


baru lepas stalker fb si polan bin polan, menyampah je aku tengok. nak geli-geli p bilik la! hahah hamboiii marah nampak, kahkah. hari tu hari tu kan makan kek! sedap sangat sebab time tuh ada duek, lepas balek keja beli kek secret. sampai kucing pon join 4kaki, sampei jilat-jilat lantai. kesian aku tengok ang, sapa la tuan ang. sampai nak jilat-jilat lantai.



muka berminyak? ahhh usah dipertikaikan lagi la, name pon balek dari keja kan. dengan badan berlekit macam hape, busuk jangan kata lah. mak pon bising sebab rumah bau rokok, ha jangan cakap aku yang hisap rokok lak -!-.

takda la sampai kasi sepotong macam nie, hamboiii melampau la kalau kasi macam nie kan?


















tapi itu dulu dan sekarang masa untuk...........................................















jangan cakap ini tambung aku okay! aku pakai tabung bff aku kasi, kasi tambung lipstick size xl!
gaji lambat lagi. arghhhhhhhhhh tensennnnnya!!!!


to liza: hati i baru tergerakgerak untuk menambung, bayangkan dari dulu awak kasi tapi baru sekarang i nak menambung hihi. baru ada bape posen je, cukup la nak pergi kl date ngan awak dan sumesume kan?

2 comments:

  1. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......saya nak kek T_____T

    ReplyDelete
  2. nak? mai suap. nganga mulut pelis,hihi

    ReplyDelete