Tuesday, April 26, 2011

aduh beras pulak dah punya kes!


kalau kes telur ayam palsu belom habes lagi , sekarang heboh pula kes beras palsu . tens kak ajue sebab share mende nie , kalau tak koperm nye tak tahu pape kan .



tapi video pau lagi best , pau diperbuat dari kotak . wakakaaka , sedap w0o0o0



kalau korang nak tahu lebih lanjut, klik kat beras palsu.



LIKE la kalau korang hot;)

2 comments:

  1. minum air masak aje lah mc ni..

    ReplyDelete
  2. ahahahaha plak dah? ekekek memang slim la u pasnie;p

    ReplyDelete