Wednesday, November 2, 2011

real steel? not bad(:




mungkin aku orang yang lambat tengok cerita real steel tapi tak kesah la, janji dah dapat tengok. dari bulan 10 lagi nak tengok but takda sapa nak temankan. last-last ada orang nak belanja tengok wayang, takkan nak tolak rezeki datang bergolek-golek macam ayam golek depan mata betol tak? hihi. tengkiu rara! memula ira taknak tengok sebab dia ingat cerita robot nie macam transformer, bila cerita sampai kemuncak baru dengar suara dia gelak, so maknanya ada tindak balas (:. malas nak tulis jalan cerita sebab korang patot tengok sendiri dan korang pasti akan emosi macamana aku dan ira beremosi bila atom beraksi tinju diatas pentas.

inilah max yang comelness.


p/s: max sangat comel, suka tengok bila dia cabar perempuan kaya lawan dengan robot dia.



LIKE la kalau korang hot(;

2 comments:

  1. penyu tengok dua kali citer ni. haha. kemain kann?

    ReplyDelete