Thursday, June 7, 2012

hai basikal! hai shah alam

assalamualaikum,



ya ALLAH, ya ALLAH dah lama sangat tak update kan. rindu kejap, aku tak kesah kalau takda siapa yang nak baca tapi aku kesah sangat sebab ini lah cerita yang akan aku bagi bakal anak-anak yang akan datang (ahakzzz anak kucing). ini kesah sumpah kesah lama, bulan lepas pergi s.alam. konon nak kayuh basikal sampai tamat ke akhir tapi setakat 2 3 4 bukit dah turun sebab tak larat nak kayuh dah. ouuh pitam kejap.

aku pergi masa hari orang pergi kerja, masuk seorang 3 henget dan basikal 5 seorang (lepas 1 jam kena caj). naseb cuti, 2 yang enjoy sakan dalam hutan, sampai nyaris-nyaris kena kejar dengan monyet!




>


sesungguhnya pemandangan keindahan yang ALLAH ciptakan untuk kita sangat indah! jadi hargailah! bukit cahaya, shah alam sangat cantek! dah macam nak ajak orang pergi mengundi plak, erkkkk*



LIKE la kalau korang hot(;

No comments:

Post a Comment