Sunday, June 10, 2012

tunggang gajah, syok!

assalamualaikum,




alhamdulillah tempat yang teringin nak pergi, ALLAH aturkan dengan baek sekali. bertolak pukul 12:30, pukul 1 lebih dah sampai ke kuala gandah, lanchang pahang. memang best sangat, sampai aku pon teruja nak naek gajah, bagi anak gajah yang comel sangatsangat makan. 3 kali aku beli setangkai pisang, eksaited punya pasai!

perjalanan pergi (dari kl-karak): 1 setengah jam
perjalanan balik (dari karak-kl): 1jam (bila balek aku drif hihi)

bajet minyak: rm60 dah cukup pergi dan balek, bagi orang naek myvi la kan
bajet tol: aku bajet rm30 je, itu pon ada lebih sayang ku.

masuk: free je! sumpah! sebab ini dibawah jagaan kerajaan (perhilitan). naek gajah, mandi dengan gajah tapi nak bagi pisang je bayar (rm 5)

jangan risau dalam kawasan tuh toilet amat bersih, suara pon okay dan ada cafe untuk makan. perkerja pon okay, semuanya bagus alhamdulillah.


bawak anak kak zack (aizara) jalan-jalan. bagus sangat bawak budak kecil mengenal haiwan. kalau ada anak pon, aku sanggup AL untuk bawak anak jalan-jalan hihi.
 



LIKE la kalau korang hot(;

1 comment:

  1. ni yang kat kuala gandahtukan... akak nak gi gak.. haritu gi langkawi kat oriental village punya mahal tunggang gajah... meamng tahap mat sallehjer boleh bayo...Layan entri akak kat blog lagi satu.. puasa semakin menghampiri

    ReplyDelete